OUTDOOR TRAINING

Outdoor Training is een uitdagende en creatieve manier van buiten sporten. Play X Sports is meer dan alleen buiten trainen. Onze manier van trainen zorgt niet alleen voor fysieke en mentale voorruitgang maar zorgt ook voor verbroedering en het creëren van de juiste mindset. We doen al het allemaal samen, van starter tot gevorderde, wij maken geen verschil, wij zijn Play X Sports.

YOU X
BOOTCAMP

Wij bieden groepstrainingen aan in de vorm van bootcamp en soortgelijke outdoor trainingen waarbij verschillende trainingsmethodieken aan bod komen. Doordat wij streven naar een optimale groepsdynamiek, in een gevarieerd trainingsprogramma, met de hoogste mate van vermaak is dit de geschikte manier om jouw gezondheidsdoelen te behalen.

Wij hebben verschillende trainingslocaties in de omgeving van Reuver. In ons programma zullen we hier ook in variëren zodat jij je nooit tijdens een training gaat vervelen.

Onderstaand hebben wij de mogelijke trainingsmomenten voor jou neergezet:

Maandag:
18:15 – 19:15
19:30 – 20:30

Woensdag:
18:15 – 19:15
19:30 – 20:30 (startersgroep)

Donderdag:
18:15 – 19:15 (startersgroep)
19:30 – 20:30

Zaterdag:
09:00 – 10:00
10:15 – 11:15

Binnen onze visie waarin ‘beweging’ centraal staat, zien wij een uitdaging niet als iets wat zwaar hoeft te zijn. Het is veel belangrijker dat je een sportieve uitdaging niet meteen invult als iets wat (te) zwaar is. Bootcamp is een vorm van (buiten)sporten waar veel in kan worden gevarieerd. Wij laten tijdens onze trainingen het verschil tussen ‘iets zwaars’ en ‘iets uitdagends’ naar voren komen. Zolang jij je maar openstelt om een uitdaging aan te gaan, want iedereen is hiertoe tot in staat. ”Joeri Meuter, Trainer Play X Sports”.

PROEFLES PLANNEN?

Je kunt altijd een vrijblijvende proefles volgen. Neem hieronder contact met ons op!

START TO PLAY.

Meld je aan voor onze community

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Krijg als eerste updates over speciale events en het laatste nieuws!

×