CHALLENGE YOUR LIMITS.

Outdoor Bootcamp

De verscheidende outdoor bootcamps van Play X zijn unieke trainingsmethode uitgevoerd in teamverband, die worden gegeven door een ervaren en getrainde trainer. Outdoor trainen in teamverband. Hierbij sport je als deelnemer intenser dan dat je individueel zou doen, wat de efficiëntie van de training verhoogt. Het doel van deze trainingen is om de kracht en uithouding van de individu te verbeteren, wat gerealiseerd kan worden door leuke en intensieve groepstrainingen gedurende één uur.

Play X staat voor kwaliteit en vindt het daarom belangrijk dat iedereen lekker buiten moet kunnen sporten onder begeleiding van professionele begeleiding, dat er een vaste lesopbouw is, zodat elk lid vooraf weet wat hem/haar te wachten staat tijdens de bootcamp en dat leden de keuze hebben uit gevarieerde trainingen, zodat meerdere spiergroepen getraind worden. Play X is een echte community, outdoor trainen waar iedereen even belangrijk is! Wederzijdse motivatie en positiviteit tussen leden en trainers tijdens trainingen zijn essentieel voor een echte community!

Wil jij, samen met andere, je kracht en uithouding naar een hoger niveau tillen? Dan is Outdoor bootcamp echt iets voor jou! Meld je nu aan voor een gratis proeftraining en ervaar het zelf!

Tot snel!

Team Play X.

Onze locaties

Onze trainers

Dirk

Lars

Koen

Joeri

Come say Hello..

Gratis proefles plannen?