GET OUT
THERE

#NOMATTERTHECONDITIONS

OUTDOOR TRAINING FOCUST OP:

  • Opbouwen Lean Spiermassa
  • Vergroten uithoudingsvermogen
  • Training explosiviteit
  • Verbeteren weerstand en all-round (sport)gezondheid.

VOLGENDE TRAINING:

DON 8 DEC

18:15 | Reuver
19:30 | Reuver

Ervaring Marit:

Denk je dat bootcamp niks voor jou is? Ga dan toch eens een training bij PlayX volgen! Ik dacht namelijk precies hetzelfde en ben nu helemaal om! De trainingen zijn heel afwisselend en uitdagend. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen..

0 +
Wekelijkse deelnemers
0 %
Prestatie verbetering
0 +
Verbrande kcal per training

NO BETTER FEELING

THEN A FINISHED WORKOUT

Sporten in de buitenlucht, in groepsverband, door specialistische trainers. Door gebruik te maken van natuurlijke weerstanden (lees: innerlijke kracht en moeder natuur) trainen wij de all-round gezondheid. 

Ons doel is om jou lekkerder in je vel te laten zitten (mede) dankzij onze Outdoor Trainingen. Je gaat grenzen verleggen, kracht- en uithoudingsvermogen trainen en je (fysieke- en mentale) weerstand verhogen. Daarbij krijg je ook een community van mensen zoals jij – mensen die echt willen werken voor hun eigen succes. 

Wij geven Training in Reuver, Panningen & Swalmen. Bekijk ons rooster hier voor de exacte trainingsmomenten. 

NIET ALLEEN DAT UURTJE

OP HET TRAININGSVELD

Wij kennen onze sporters. We weten wat er speelt, wat hun doelen zijn en waar uitdagingen liggen. Daarom werken wij via het PlayX Growth principe / traject.

Ervaring ROY:

Goede en professionele begeleiding tijdens de trainingssessies. Men staat altijd open voor vragen als iets niet duidelijk is en bij blessures wordt er gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Tevens goed in hun informatievoorziening.

VOORBEREIDING

Wij willen jou en jouw doelen leren kennen. Voordat je bij ons start vul je een uitgebreide vragenlijst in, plannen we een proeftraining en krijg je van ons een startersguide.

BRANDSTOF

Ben je eigenlijk wel op de goede manier aan het trainen? We leggen in onze trainingen veel focus op energiesystemen en het delen van kennis. Leren luisteren naar je lijf.

TRAININGCYCLUS

Werken wij in diverse thema’s waardoor we trainen volgens het CLUKS principe (Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Kracht en Snelheid.

METINGEN

We hebben jaarlijks 4 meetmomenten waarbij we onze sporters testen in hun progressies. Dit werkt bevorderlijk voor de motivatie en je ziet het resultaat van al dat harde werken. 

Come say Hello..

Gratis proefles plannen?