Binnen 2-3 werkdagen in huis Gratis verzending vanaf €50,00 Deel van de opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren

With the Signature of PLAY X

Welcome to our playground.

We zijn begonnen met een visie. Trots zijn op wie je bent en waar je voor staat. Klinkt easy, is het niet. Het leren spelen van je eigen spel en niet dat van een ander. Het is tenslotte jouw wedstrijd, jouw leven. Play X laat zien dat alles mogelijk is, zolang je maar in beweging blijft. Alleen of samen. Op het veld of daarbuiten. In je privéleven of op je werk. Stilstaan is geen optie.

Play X staat voor zelfvertrouwen, kracht en doorzettingsvermogen. Net als jij. Ons merk is een signature voor jouw human potential. Want ook jij hebt doelen en die ga je halen ook. Whatever. It. Takes.

Maar, wel met plezier.

See you at the game.

PLAY X

staying true to

OUR STORY

simple and thought-through

DESIGN

making an

IMPACT

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

become part of: play x

Sluit je je aan bij onze filosofie en wil je op de hoogte blijven van alles wat wij doen en waar we voor staan? Dat kan hier:

×