FIT BEFORE SPRING - 2 WEEKS CHALLENGE

Geloof het of niet maar de lente staat weer voor de deur. Ook verwachten we op korte termijn versoepelingen in de corona maatregelen en daarom dagen wij jou uit met de: FIT BEFORE SPRING, 2 WEEKS AT HOME CHALLENGE. 

2 weken lang werk jij (bijna iedere dag) aan je conditie en kracht. Hiermee geven we je een kickstart zodat je dadelijk, wanneer we weer mogen (buiten of in de sportschool) er klaar voor bent! 

Deze challenge is gratis!

Share your results

#FitBeforeSpring #PlayXchallenge

Play X is een jong bedrijf welk mens en orga- nisatie middels Grensverleggende en Creatieve Outdoor Trainingen in beweging zet. Dit doen we voor iedereen die sterk in zijn of haar schoe- nen wil staan en kracht wil uistralen, vooral voor zichzelf. Onze trainingen worden zorgvuldig samengesteld door specialistische trainers, op basis van ons eigen trainingsconcept middelse diverse methodieken. Hierbinnen zijn fysieke- en mentale weerbaarheid onlosmakelijk met el- kaar verbonden.

Dit doen we terwijl we bouwen aan en goed luisteren naar onze community door een sterke connectie met ons merk te waarborgen.

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Krijg als eerste updates over speciale events en het laatste nieuws!

×