BRING YOUR MEMBER HERE

Wat leuk dat jij iemand wilt aandragen bij PlayX Sports. Via onderstaande formulier kun jij de gegevens van jezelf en de persoon invullen. Op deze manier houden wij overzicht van de aandragers en de bijbehorende potentiele leden. Aan het einde van de maand bekijken we hoeveel mensen er lid zijn geworden en krijg je je verdiende korting toegekend.*

* Per aangedragen persoon dat ook daadwerkelijk lid wordt ontvang jij 5 euro korting op je rittenkaart of abonnement. Hier zit geen max aan dus draag jij 2 personen aan die lid worden dan ontvang jij 10 euro korting.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag.

Thanks for your support!

#Wemakeourowncommunity

Everything we do, is united through movement. Dat is waar wij voor staan. Movement, ofwel beweging staat voor ons centraal in alles wat wij doen. Play X is een filosofie, een gedachtegang. Een die zich focust op samenwerken, spelen en bewegen. Want om ver te komen, ga je samen. Om het vol te houden, moet je plezier hebben en om überhaupt vooruit te komen, is beweging noodzakelijk. Deze gedachtegang voeren wij in alle activiteiten die zich verenigen onder de gezamenlijke noemer: Play X. 

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Krijg als eerste updates over speciale events en het laatste nieuws!

×