BRING YOUR MEMBER HERE

Wat leuk dat jij iemand wilt aandragen bij PlayX Sports. Via onderstaande formulier kun jij de gegevens van jezelf en de persoon invullen. Op deze manier houden wij overzicht van de aandragers en de bijbehorende potentiele leden. Aan het einde van de maand bekijken we hoeveel mensen er lid zijn geworden en krijg je je verdiende korting toegekend.*

* Per aangedragen persoon dat ook daadwerkelijk lid wordt ontvang jij 5 euro korting op je rittenkaart of abonnement. Hier zit geen max aan dus draag jij 2 personen aan die lid worden dan ontvang jij 10 euro korting.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag.

Thanks for your support!

#Wemakeourowncommunity

Play X is een jong bedrijf welk mens en orga- nisatie middels Grensverleggende en Creatieve Outdoor Trainingen in beweging zet. Dit doen we voor iedereen die sterk in zijn of haar schoe- nen wil staan en kracht wil uistralen, vooral voor zichzelf. Onze trainingen worden zorgvuldig samengesteld door specialistische trainers, op basis van ons eigen trainingsconcept middelse diverse methodieken. Hierbinnen zijn fysieke- en mentale weerbaarheid onlosmakelijk met el- kaar verbonden.

Dit doen we terwijl we bouwen aan en goed luisteren naar onze community door een sterke connectie met ons merk te waarborgen.

kOM EENS LANGS!

TE BEREIKEN OP:

become part of: play x

Krijg als eerste updates over speciale events en het laatste nieuws!

×